Kombucha zelf maken 

Flaptext:

Kombucha is een sprankelende, gefermenteerde thee vol probiotica en antioxidanten. Het drankje was 2000 jaar geleden al bekend in China en werd vanwege zijn gezondheidsvoordelen de 'thee van de onsterfelijkheid' genoemd. Tegenwoordig wint kombucha ook bij ons steeds meer aan populariteit als gezond, natuurlijk tonicum. Je brouwt deze speciale thee gemakkelijk thuis, met als belangrijkste ingrediënt een cultuur van goede bacteriën. Je kunt bovendien heerlijke smaken toevoegen met fruit, groenten of kruiden. Zo maak je zelf de kombucha die perfect bij jou past! In dit boek geeft Louise Avery, eigenares van de mini kombucha brouwerij Lois & The Living Teas, je een inleiding tot kombucha en tot het brouwproces. Daarnaast deelt ze 25 van haar beproefde recepten, waarmee je zelf aan de slag kunt. 

Titel: Kombucha zelf maken, ISBN 13 9789044750362, AVERY LOUISE. Winkelprijs 14,95 Euro verschijning in maart bij Centrale Uitgeverij - DELTAS 2018 27/02/2018.Waterkefir / Melkkefir


Flaptext:

Kefir is vooral bekend als een frisse, lichtzure drank op basis van melk. Dankzij de toevoeging van kleine kefirkorrels ('yoghurtbloemetjes' in de volksmond) is die melk beter verteerbaar. Maar kefir doet meer. Kefir brengt evenwicht in het lichaam, werkt vitaliserend en optimaliseert de lichaamsfuncties. Met andere woorden, kefir is ideaal om dagelijks te drinken. In dit boek vindt u een heleboel recepten met zowel melk- als waterkefir. Eerst leert u stap voor stap hoe u beide soorten bereidt. Daarna kunt u creatief aan de slag met de heerlijke en originele recepten. Wat denkt u bijvoorbeeld van kefir-ijs, kefirkwarktaart, kefircake of kefirvruchtensappen? Er zijn talloze mogelijkheden en u kunt eindeloos combineren met verse of gedroogde vruchten, kruiden en sappen. Zelfs met sojamelk of dranken op basis van granen of noten kunt u een frisse kefirdrank bereiden. Volg de seizoenen en uw fantasie en u kunt rekenen op een enorme variatie aan friszure melkkefir- en sprankelende waterkerfir bereidingen. Op die manier is kefir niet alleen enorm gezond, maar ook heerlijk om te drinken of te gebruiken als basis voor smakelijke gerechten.

Titel: Waterkefir/Melkkefir, ISBN 13 9789044736342, BAUWENS PETER, Winkelprijs 15,95 Euro Verschijning in maart bij Centrale Uitgeverij - DELTAS 2018 27/02/2018.


Where to get Günther W. Frank's book              

“Komboecha - De Theezwamdrank. Praktische handleiding voor toebereiding en gebruik” 

ISBN 3 85068 334 6. Editeur: W. Ennsthaler, A-4402 Steyr, Autriche, 150 pages, 10 illustres, Format: 16,5 x 24 cm

Het bestellformulier vindt U hier: www.kombu.de/order.htm

Indien u moeilijkheden hebt om het boek in uw boekhandel aan te schaffen,  kunt u het Kombucha-boek van Günther W. Frank rechtstreeks bij de auteur aan een voordelige prijs bestellen : 16.50 €, inclusief verzendingskosten.  Wereldwijde levering is mogelijk.  Het boek is verkrijgbaar in het  Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans.  


 https://rinekedijkinga.nl/veelgestelde-vragen/kefir.html

E-mailen
Map
Info