Kombucha mayonnaise

 

Daar voor heeft U nodig:

  • 60 ml kombucha
  • 2 grote eidooiers
  • ½ theelepel mostert
  • ½ theelepel uipoeder
  • ½ theelepel knoflookpoeder
  • ½ himalaya zout
  • 240 ml olijfolie

 

Nu aan het werk

Doe de kombucha, eigeel, mosterdpoeder, uipoeder, knoflookpoeder en zout in een mengkom en roer met een garde tot dat alles goed gemengd is.

Al roerende sprenkelt U nu heel langzaam de olijfolie erbij na 4 -5 minuten heeft U een mooie romige consistentie. De mayonaise wordt dikker na een paar uur in de koelkast te hebben gestaan.

              

Bewaren kan U de mayonaise in een goed gesloten pot tot ca. 3 maanden in de Koelkast. 


Flexibele thermometer

Sapfles 1 liter met

deksel € 6,25 per stuk

Standaard Fermenteer

pot met 3 delig Waterslot


720 ml € 9,95

1062 ml € 10,95

Groente Stamper

30 cm € 5,95

Thee-korb  ø 10 cm

€ 4,50

Copyright © Het Kefirwinkeltje