KOKOSWATERKEFIR
Als je op zoek bent naar een manier om waterkefir te maken met minder suiker, probeer dan kokoswaterkefir eens uit! Het natuurlijke gezonde kokoswater wordt verder versterkt door de toevoeging van probiotica uit de waterkefir-cultuur.
Zorg voordat je begint, dat de waterkefirkorrels goed gehydrateerd zijn en minimaal 3 weken lang in suikerwater zijn gekweekt .
Je zult ook je waterkefirkorrels moeten opfrissen door ze tussen de partijen kokoswaterkefir weer te kweken in suikerwater (50 gram suiker en 1 liter water gedurende 24-48 uur). Het suikerwater zal de kefirkorrels voeden en opfrissen om ze gezond te houden.
INGREDIËNTEN:
INSTRUCTIES:
Voeg voor de 2 e fermentatie de kokoswaterkefir en het fruit samen.
Recept van: Cultures for health
Sapfles 1 liter met
deksel € 6,75 per stuk
Standaard Fermenteer
pot met 3 delig Waterslot
720 ml € 9,95
1062 ml € 10,95
Groente Stamper
30 cm € 5,95
Thee-korb ø 10 cm
€ 4,50